Spectacol Impro ~ Backstage Men II

de:
20 nov. 2012
0 Afișari
Spectacol Impro ~ Backstage Men II

“Backstage Boys crează totul pentru prima oară în faţa spectatorilor. Este un spectacol captivant şi exlpoziv plin de idei, poveşti şi creativitate. Nu avem niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri. Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi pentru prima si singura dată. Nu există două spectacole “Backstage Boys” asemănătoare. Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile tale şi le introduce în jocurile noastre. Ne poţi cere să vorbim într-o anumită limbă străină (care vrei tu), ne poţi da sugestii de orice fel de spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care noi să le improvizăm pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie, practic tu decizi ce vrei să facem.”

Backstage Boys a fost iniţiată în toamna anului 2010, de şapte absolvenţi ai clasei de actorie, promoţia 2010, U.N.A.T.C., Bucureşti, în urma proiectului “Teatru sport! Cu Johnstone Babies” coordonat de Mihaela Sîrbu. Odată cu înfiinţarea trupei Backstage Boys, improvizatorii au schimbat formatul spectacolului, trecând la formula de improvizaţie clasică, dar au păstrat spiritul competitiv şi ritmul dinamic şi antrenant. De asemenea, au redefinit şi imaginea trupei, optând pentru materiale promoţionale originale (concepute şi realizate chiar de unul dintre improvizatori- Cătălin Coşarcă)

De-a lungul acestor doi ani de activitate, Backstage Boys a susţinut spectacole în diferite locaţii din Bucureşti printre care Teatrul Act, Teatrul Foarte Mic, Clubul Ţaranului Român, Café Deko, Carada Café, Café Teatru -La mine-n copac, Ceainaria Cinci (spectacol-eveniment “Watergeddon”)  şi în alte cluburi, participând de asemenea la numeroase evenimente (Street Delivery, Incubator etc.) Tot în această perioadă, Backstage Boys, a organizat spectacole şi în câteva oraşe din ţară. Astfel în lunile mai şi iunie 2011, băieţii au avut spectacole în Timişoara, Bacău, Focşani, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Sighişoara şi Babadag. Deasemenea au avut reprezentaţii în 2011 şi 2012 în cadrul Sighişoara Film Festival.

 

Distribuție: Sever Bârzan, Cătălin Coşarcă, Ştefan Huluba, Vlad Mihu, Iulian Sfircea şi Vlad Şpilca.

La pian: Vlad Pasencu

 

Durată: 120 min (fără pauză)
Preț bilete: 25 lei

Cookies