Spectacol ~ Cel mai prost magician

de:
10 sept. 2012
1 Afișari
Spectacol ~ Cel mai prost magician

Dupa sucesul celor patru spectacole, „Stand Up Magic”, „Blind”, „Mental Show” si „Experimentalism”, Vlad Grigorescu revine cu un nou spectacol cu un titlu inedit: „Cel mai prost magician”.

De ce se numeste asa? Vlad spune ca daca toti magicienii se autointituleaza „cel mai bun, „cel mai mare”, „cel mai cel”, lui nu-i ramane decat „cel mai prost” si isi imbratiseaza titulatura fara probleme. Ba chiar promite ca in spectacol va arata de ce este el cel mai prost din breasla lui. 
Vlad Grigorescu promite deasemenea ca ne va arata cum este magia facuta de manelisti, cum arata o sedinta de spiritism cand e facuta de el, cum se face un truc cu carti gay, un truc sec, toata magia din Romania sintetizata intr-un singur truc si piesa de rezesitenta, trucul care l-a facut sa se apuce de magie la 6 ani, adus la un cu totul alt nivel. 
Nu este un spectacol in care va face pe prostul dar este plin de comedie, nu este un spectacol in care face pe desteptul dar este plin de trucuri inteligente, este un spectacol despre cum vede Vlad Grigorescu magia, ce inseamna pentru el, cum a inceput, cum a evoluat si cum a ajuns el sa fie cel mai prost magician .

Cine este Vlad Grigorescu?
Vlad Grigorescu este unul din artistii de top ai Romaniei. Tanar, carismatic, energic si cu abilitati iesite din comun, el reuseste sa tina o sala intreaga cu gura cascata prin demonstratiile sale de mentalism. Combina tehnici psihologice de manipulare, sugestie, indemnare si multa intuitie ca sa creeze iluzia unui al saselea simt.
Cu sute de spectacole la activ, Vlad Grigorescu este un showman adevarat, un entertainer in adevartul sens al cuvantului si spectacolele sale ii tin atenti chiar si pe cei mai sceptici dintre spectatori. A prestat pentru clienti de clasa inalta, corporatii mari, publicuri de teatre si este mereu invitat sa presteze in emisiuni tv, el fiind chiar protagonistul primului show tv de hipnoza, “Hipnoza, jocurile mintii”. Este primul care a adus conceptul de mentalism si hipnoza de scena in Romania si este recunoscut pentru scepticismul sau in ceea ce priveste paranormalul.

 

Durata: 1h 20 min

Cookies