Special METEO | În București, 1 noiembrie e, de fapt, 93 august. Luna începe cu maxime termice de peste 20 de grade Celsius și-o ține cu vreme de vară târzie

31 oct. 2023
688 Afișari
Special METEO | În București, 1 noiembrie e, de fapt, 93 august. Luna începe cu maxime termice de peste 20 de grade Celsius și-o ține cu vreme de vară târzie
Special METEO | În București, 1 noiembrie e, de fapt, 93 august. Luna începe cu maxime termice de peste 20 de grade Celsius și-o ține cu vreme de vară târzie | Foto: Unsplash

Vara se prelungește și în luna noiembrie. Meteorologii au transmis prognoza specială pentru București, iar vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an.

Temperatura maximă va ajunge la 26 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza specială pentru Municipiul București. Deși se apropie luna noiembrie, temperaturile au rămas la fel ca în luna august.

Marți, 31 octombrie 2023, temperatura maximă va ajunge la 26 de grade Celsius. Totodată, cerul va fi mai mult senin în prima parte zilei, după care se va înnora treptat.

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în primele ore, apoi se va înnora treptat. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade”, se arată în prognoza specială transmisă de ANM.

Astfel, bucureștenii nu trebuie să-și scoată hainele de iarnă din dulap încă.

Vremea în București, în perioada 1-4 noiembrie 2023

ANM a transmis cum va fi vremea în București în perioada 1-4 noiembrie. Temperaturile de vară/primăvară se vor menține și săptămâna aceasta, deși, ne apropiem de iarnă.

Miercuri, în prima zi din luna noiembrie, temperatura maximă va atinge 23 de grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul a 13 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar viteza vântului nu va depăși 5 m/s.

Joi, 2 noiembrie 2023, vremea va fi mai rece. Temperatura maximă nu va depăși 15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius. Cerul va fi noros și vor exista ploi slabe.

De asemenea, viteza vântului va fi de 13 m/s.

Vineri, 3 noiembrie 2023, temperatura se va ridica iar. Cea maximă va ajunge la 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 grade Celsius.

Cerul va fi parțial noros, iar viteza vântului nu va depăși 8 m/s.

Sâmbătă, 4 noiembrie 2023, cerul va fi mai mult noros și vor fi ploi slabe. Temperatura maximă va ajunge la 20 de grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul a 10 grade Celsius. Viteza vântului va fi de 5 m/s.

Te-ar putea interesa și:

Cookies