LA MINE-N CARTIER

”Spațiul verde nu-i parcare”. Sute de sancțiuni date în Sectorul 2 pentru lăsarea mașinilor pe iarbă

Administrația Sectorului 2 precizează că ”spațiul verde nu-i parcare” și a precizat că penalizează astfel de gesturi, informând că s-au aplicat până acum 875 sancțiuni, în valoare de 288.135 lei.

Primăria precizează, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, că dezideratul primăriei este transformarea Sectorului 2 într-unul mai verde și mai curat.

Deși este un proces de durată, primăria explică faptul că este un proces care implică efort de ambele parți: atât din partea instituției, cât și din partea oamenilor.

”În fond, se fac investiții din bani publici în lucrări menite să ne crească confortul și calitatea vieții. Investiții în beneficiul tuturor”, precizează Primăria Sector 2.

Spațiul verde nu-i parcare. Amenzile vor continua

”Suntem conștienți că trăim într-un sector aglomerat, cu puțin spațiu, însă vedem frecvent mașini parcate pe spațiul verde, inclusiv în scuaruri sau aliniamente plantate. Astfel de gesturi denotă nu numai lipsă de bun simț, ci sunt și acte de încălcare a legii și de distrugerea a spațiului public. Avem toleranță zero față de cei care își urcă mașinile pe spațiul verde. Vom continua să dăm sancțiuni tuturor celor care confundă spațiul public cu „tarlaua lor” și le spun categoric: Spațiul verde NU-i parcare”, a declarat și primarul Radu Mihaiu.

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button