Spațiu de joacă pentru copii, ridicat în locul unei parcări abuzive, cu barieră, în cartierul Grozăvești din Sectorul 6

22 nov. 2022
621 Afișari
Spațiu de joacă pentru copii, ridicat în locul unei parcări abuzive, cu barieră, în cartierul Grozăvești din Sectorul 6
FOTO: Facebook/Paul Moldovan, city manager la Primăria Sectorului 6

Un loc betonat dintre clădiri aflat în cartierul Grozăvești, transformat în parcare privată, a fost identificat de către autoritățile locale ale Sectorului 6 ca domeniu public, după ce i-au verificat regimul juridic.

Locuitorii din zonă spun că spațiul marcat din fotografie era de doi ani ocupat abuziv, și era folosit de către un proprietar de la blocul construit lângă, care pusese barieră și îl transformase în parcare privată.

Paul Moldovan, city managerul de la Sectorul 6, a anunțat marți, 22 noiembrie, că în zona străzii Ranetti (lângă Universitatea Politehnică) va apărea noul loc de joacă, ”extrem de necesar și solicitat”.

În secțiunea de comentarii, unul dintre autorii de opinii scrie despre haosul urbanistic din cartierul Grozavesti care ”a influentat în mod extrem de negativ calitatea vietii”. ”Are mare nevoie de atentia administratiei locale”, solicită acesta.

”Este o veste foarte bună. Locul de joacă, asfaltarea și amenajarea străzii George Ranetti și lărgirea aleii de acces din str. George Ranetti în Splai sunt proiecte foarte așteptate de comunitatea locală.”, mai comentează unul dintre locuitorii zonei, unde city managerul promite ”în curând alte știri pentru această zonă a Sectorului 6.”

În cartierul Grozăvești, Primăria Sectorului 6 a identificat un spațiu liber unde poate fi construit un parc nou lipit de Parcul Grozăvești. Propunerea se află însă la a treia tentativă de a trece în CGMB, după ce PSD nu și-a exprimat susținerea proiectului.

Mai puteți citi și:

Cookies