Spațiu de birouri din București transformat în centru de vaccinare. Se vor putea vaccina zilnic 360 de persoane

30 mart. 2021
137 Afișari
Spațiu de birouri din București transformat în centru de vaccinare. Se vor putea vaccina zilnic 360 de persoane

Spațiu de birouri din București transformat în centru de vaccinare. Acesta va fi destinat persoanele din etapa a treia, va funcționa 7 zile din 7, iar aici se vor putea imuniza zilnic aproximativ 360 de oameni.

Spațiu de birouri din București transformat în centru de vaccinare. Noul centru public va fi deschis 7 zile din 7, va avea 6 puncte de vaccinare în care vor lucra 35 de cadre medicale și va primi peste 360 de persoane pe zi, programate prin platforma națională.

Centrul este pus la dispoziția autorităților din București de o fundație și este situat la parterul clădirii City Offices, din zona cimitirului Bellu.

Spațiu de birouri din București transformat în centru de vaccinare

„Acum, mai mult ca niciodată, este vital să rămânem atenți și să ne asumăm un rol activ în minimizarea răspândirii COVID-19 pentru siguranța comunității noastre. Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice în condiții normale și știm cât de mare nevoie avem cu toții să revenim la ea. De aceea, facem toate eforturile posibile și sperăm ca centrul creat în biroul nostru City Offices să reprezinte o accelerare a vindecării noastre”, a spus Georgiana Iliescu, director executiv al Fundației Globalworth.

Cookies