Spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute, anunță Nicușor Dan. ALPAB a început deja lucrările pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

06 oct. 2023
710 Afișari
Spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute, anunță Nicușor Dan. ALPAB a început deja lucrările pe Bulevardul Nicolae Bălcescu
Spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute, anunță Nicușor Dan. ALPAB a început deja lucrările pe Bulevardul Nicolae Bălcescu | Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute. Primul pe care se realizează deja lucrări este Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute

Primarul Nicușor Dan a anunțat bucureștenii, pe Facebook, că spațiile verzi de pe marile bulevarde din București vor fi refăcute.

Prima stradă pe care s-au început deja lucrările este Bulevardul Nicolae Bălcescu, acesta fiind considerat una dintre cele mai importante artere. Aici s-a reparat instalația de irigații și a început amenajarea gazonului.

De asemenea, marcajele rutiere au fost trasate și s-au realizat reparații la carosabil și la mobilierul urban.

🌳Refacem spațiile verzi de pe marile bulevarde din Capitală.

🌳Pe bulevardul Nicolae Bălcescu, una dintre cele mai importante artere ale Bucureștiului, a fost deja reparată instalația de irigații și am început amenajarea gazonului.

🌳Totodată, s-au trasat marcajele rutiere și s-au efectuat reparații la carosabil și la mobilierul urban.

Nicorel Nicorescu a transmis că se vor reface și alveolele care se află pe Bd. Lascăr Catargiu:

Odată cu finalizarea refacerii trotuarelor de pe Bd. Lascăr Catargiu, va începe în zilele următoare și refacerea alveolelor de verde pe tot acest bulevard inclusiv cu refacerea sistemului de udare.

30 de locuri de joacă și de fitness din parcurile bucureștene vor fi modernizate

Primăria Municipiului București, a anunțat, pe Facebook, că, prin Administrația Lacuri Parcuri și Agrement (ALPAB), va moderniza 30 de locuri de joacă și de fitness în parcurile din Capitală.

ALPAB a publicat în SEAP documentația de atribuire pentru achiziția de echipamente de joacă și fitness.

Primarul General, Nicușor Dan, a transmis următoarele:

Acestea vor fi amenajate în Parcul Floreasca (6), Parcul Regele Mihai I (11), Parcul Izvor (2), Parcul Tineretului (3), Parcul Băneasa (2), Parcul Bordei (2), Parcul Carol (3), Parcul Circul de Stat (1). Noile echipamente sunt moderne, cu elemente realizate din materiale de ultimă generație, cu un mare grad de finisare, care conferă siguranță în exploatare sporită. Ele sunt destinate atât copiilor cu vârste începând de la 1 an, cât și copiilor cu nevoi speciale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies