ȘTIRI

Spargeri ca în filme, în Sectorul 2: inventivul spărgător a fost prins

Cum se știe, însă, ulciorul nu merge de multe ori la apă, așa încât a treia spargere i-a fost fatală, fiind prins în flagrant de polițiști.

La data de 13 septembrie 2012, în jurul orei 04:40, poliţiştii Secţiei 9 l-au prins în flagrant pe C. I. de 51 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu antecedente penale, imediat după ce a pătruns, prin spargerea peretelui de la subsol, într-o societate comercială din Şos. Pantelimon, sectorul 2, de unde a sustras suma de 400 de lei, două telefoane mobile, un aparat foto şi mai multe cartuşe cu ţigări.

Pe parcusul lunilor august şi septembrie 2012, poliţiştii Secţiei 9 au documentat activitatea infracţională a lui C. I., despre care existau informaţii că este autorul unor furturi din societăţi comerciale, având ca mod de operare ,,spargerea peretelui despărţitor”.

În noaptea de 12/13.09.2012, începând cu ora 23:30, cel în cauză a intenţionat să spargă mai multe magazine pe raza sectorului 2, intenţie nematerializată datorită prezenţei cetăţenilor sau personalului de pază, fiind prins de poliţişti în jurul orei 04:40, imediat dupa ce a pătruns într-o societate comercială.

De asemenea, în urma cercetărilor, în sarcina lui C. I. s-a stabilit faptul că, în noaptea de 04/05.06.2012, prin spargerea peretelui de la subsol, a pătruns într-o societate comercială din Şos. Pantelimon, sectorul 2, de unde a sustras suma de 700 de lei, iar în noaptea de 23/24.06.2012, prin acelaşi mod de operare, a pătruns într-o altă societate comercială din str. Ritmului, sectorul 2, de unde a sustras mai multe pachete de cafea şi băuturi alcoolice, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 4.000 de lei.

Prejudiciul total, în valoare de 6.500 de lei, a fost recuperat în proporţie de 40%.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 9, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu C. I.în stare de reţinere, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button