Spargere de tip „Ocean’s eleven” în București. Un seif plin cu 300.000 de euro a dispărut dintr-o locuință din cel mai bogat sector

27 iul. 2022
1580 Afișari
Spargere de tip „Ocean's eleven” în București. Un seif plin cu 300.000 de euro a dispărut dintr-o locuință din cel mai bogat sector

O bandă de hoți din București a dat o spargere, într-o locuință din București, și a furat un seif cu 300 de mii de euro. Infracțiunea s-a petrecut în Sectorul 1, în urmă cu o lună, pe 18 iunie, iar, marți, Poliția Română i-ar fi găsit pe hoți.

Polițiștii, care numesc simbolic operațiunea după filmul „Ocean’s eleven”, au difuzat imagini video de la perchezițiile din București cât și în Ilfov. Anchetatorii au ridicat, în urma verificărilor, două mașini și anumite sume de bani pentru care hoții nu aveau o justificare.

Trei bărbați sunt bănuiți că ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 300.000 de euro.

”- Bărbații reținuți? Check/ Mare parte din prejudiciu, recuperat? Check”, este anunțul Poliției Române postat pe Facebook.

Filmul evenimentelor

Pe data de 18 iunie, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o persoană cu privire la faptul că dintr-o locuinţă din Sectorul 1 a fost sustras un seif ce conţinea aproximativ 300.000 de euro.

Cazul a fost preluat de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor, ei au stabilit că fapta ar fi fost comisă de trei bărbaţi.

După mai multe percheziții domiciliare atât în București, cât și în județul Ialomița, persoanele bănuite au fost duse la audieri la Poliția Capitalei. Au fost ridicate și probe, printre care și sume de bani a căror proveniență nu a putut fi justificată precum și două mașini. Anchetatorii fac cercetări pentru furt calificat.

Îți mai recomandăm să citești și:

Cookies