SPANIA – TURCIA SCOR FINA 3 – 0. Campioana Europei şi-a asigurat un loc în optimile de finală

de:
17 iun. 2016
0 Afișari
SPANIA - TURCIA SCOR FINA 3 - 0. Campioana Europei şi-a asigurat un loc în optimile de finală

SPANIA TURCIA SCOR LIVE. Campioana Europei sre pregăteşte pentru un loc în optimile de finală.

SPANIA – TURCIA LIVE SCOR 3 – 0

Minutul 48. Morata înscrie cel de-al treilea gol al Spaniei imediat după pauză. 

Scor la pauză 2-0

Minutul 37. Cesc Fabregas aruncă mingea în interiorul careului şi Duran Nolito ajunge la capătul unei centrări pentru a pune mingea în colţul stâng. Gol Spania. 2-0.

Minutul 34. Duran Nolito trimite o centrare precisă dintr-un lob în interiorul careului. Alvaro Morata (Spania) sare peste fundaşi pentru a intercepta centrarea şi trimite mingea cu capul direct în partea dreaptă a porţii. Scorul acum este 1:0!

Echipele probabile:

SPANIA: De Gea – Juanfran, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Fabregas, Sergio, A. Iniesta – David Silva, Morata, Nolito.

TURCIA: Volkan Babacan – Gohkan Gonul, Semih Kaya, Hakan Balta, Caner Erkin – Mehmet Topal, Selcuk Inan, Oguzhan Ozyakup – Volkan Sen, Hakan Calhanoglu, Arda Turan.

SPANIA TURCIA SCOR LIVE. Campioana Europei sre pregăteşte pentru un loc în optimile de finală. SPANIA, deţinătoarea titlului european, a învins, luni, la Toulouse, cu 1-0 (0-0), reprezentativa Cehiei, înprimul meci din grupă. În schimb, TURCIA a pierdut, 0-1, în faţa Croaţiei. SPANIA – TURCIA se joacă, vineri, de la ora 22:00, la Nisa, şi este LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

SPANIA TURCIA SCOR LIVE. Campioana Europei sre pregăteşte pentru un loc în optimile de finală. Cele două echipe au fost adversare ultima oară în calificările pentru Campionatul Mondial din 2010, când SPANIA s-a impus în ambele întâlniri cu TURCIA. Spania va întâlni Turcia, echipă în faţa căreia n-a mai pierdut de peste 60 de ani. 

SPANIA TURCIA SCOR LIVE. Campioana Europei sre pregăteşte pentru un loc în optimile de finală. Partida SPANIA – TURCIA, din Grupa D de la Euro 2016, se joacă, vineri, la Nisa, de la ora 22:00 şi este LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

Cookies