Spania, eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Ce spune del Bosque

de:
19 iun. 2014
0 Afișari
Spania, eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Ce spune del Bosque

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: „Este o zi tristă pentru noi toți. Suntem dezamăgiți că nu am putut câștiga, însă este prea devreme să analizăm ceea ce vom face pe viitor, vom avea timp pentru acest lucru. Regretăm că nu am putut aduce din nou bucurie fanilor noștri”, a spus Del Bosque după meci.

„Nu caut scuze, am fost inferiori atât olandezilor cât și chilienilor, iar consecința a fost eliminarea noastră. În partida din această seară am fost prea timizi, mai ales în prima repriză, și nu am reacționat suficient în cea de-a doua parte. Primul gol al chilienilor le-a dat cu adevărat aripi”, a adăugat selecționerul spaniol.

Del Bosque a recunoscut că nu și-a imaginat niciun moment că Spania ar putea fi eliminată în primul tur la Mondialul brazilian.

„Am mai văzut grupuri de jucători lipsiți de motivație, însă acum nu a fost cazul. Când mă gândesc la cele 25 de zile de pregătire, la starea bună de spirit din cadrul grupului, nu aș fi crezut niciodată că vom fi eliminați din primul tur. Ne-am pregătit bine, însă repriza a doua cu Olanda și prima împotriva Chile au fost o dezamăgire totală”, a conchis selecționerul Spaniei.

Cookies