Şova, după ce a alergat alături de Szabo: Trebuia să alerge cineva cu doamna Udrea în brațe

de:
28 mai 2014
0 Afișari
Şova, după ce a alergat alături de Szabo: Trebuia să alerge cineva cu doamna Udrea în brațe

Şova şi Szabo au alergat urmare a „provocării” lansate de primul la adresa Elenei Udrea, după ce aceasta a remarcat absenţa premierului Victor Ponta de la semimaratonul de acum zece zile, scrie mediafax.ro.

Ministrul Transporturilor şi cel al Tineretului şi Sportului au făcut aproape 27 de ture de teren, încurajaţi din tribuna I de zeci de tineri de la Tineretul Social Democrat, în tricouri de culoare roşie. La stadion a venit şi mama lui Dan Şova, avocata Ana Diculescu Şova.

La fiecare trecere prin dreptul tribunei I, asistenţa i-a încurajat pe cei doi demnitari prin tropăieli, aplauze şi scandări precum „Avem echipă, avem valoare, Şova este cel mai tare!, „Şova, Şova!” ori „Szabo, Szabo!”.

La final, Dan Şova s-a declarat entuziasmat de faptul că a avut ocazia să alerge alături de un campion de talie mondială şi că va repeta astfel de exerciţii. El a mai spus că această cursă reprezintă un mesaj clar adresat mişcării, sportului şi sănătăţii.

Întrebat de ce Elena Udrea nu a venit să alerge pe Giuleşti, ministrul Tranporturilor a spus că nu a fost corect lansată invitaţia către aceasta, în sensul că ar fi trebuit chemat cineva care să alerge „cu doamna Udrea în braţe”, cu referire la saltul acesteia cu paraşuta, alături de un instructor.

La rândul său, Gabriela Szabo a declarat că sportul este o necesitate în România şi că trebuie găsite formule pentru implementarea activităţilor sportive la nivel de masă.

Szabo a adăugat că îi invită pe parlamentari la astfel de alergări, dar şi la promovarea activităţilor sportive.

Dan Şova a provocat-o pe Elena Udrea la o cursă de alergare pe distanţa de zece kilometri, pentru a rezolva, „prin sport”, o „dispută” referitoare la absenţa membrilor guvernului de la Semimaratonul Internaţional Bucureşti din 18 mai.

Cookies