BAZAR

Soţul Cristinei de la Impact: „Cristina nu era vedetă, VOCEA ROMÂNIEI a scos-o la suprafaţă”

CRISTINA BĂLAN, VOCEA ROMÂNIEI. Vineri, pe scena de la „Vocea României” au urcat cele mai controversate fete din concurs, ambele din echipa lui Tudor Chirilă. În timp ce Tincuţa Fernea, de 16 ani, e acuzată că a fost susţinută de autorităţile din Satu Mare, Cristina Bălan e blamată că e prea „vedetă” pentru acest show. Cea din urmă s-a calificat în FINALA VOCEA ROMÂNIEI după o interpretare emoţionantă a piesei Jesus Christ Superstar.

VOCEA ROMÂNIEI, VINERI, 11 DECEMBRIE: Apel neaşteptat al lui Tudor Chirilă, în direct

Cristina Bălan (34 de ani), care alături de Rareş Timiş făcea furori în anii 2000 cu trupa Impact, este acum la doar o ediţie distanţă de marea finală şi de premiul de 100.000 €. Asta după ce anul trecut îşi făcea planuri, alături de soţul ei, Gabriel, să părăsească România. Mutarea ar fi fost programată pentru această toamnă, însă în ultimul moment, solista a decis să se înscrie la „Vocea României”.

CRISTINA BĂLAN, VOCEA ROMÂNIEI. „Îţi mulţumesc pentru sistemul tău «funcţional», băi Statule! Îţi mulţumesc pentru că îţi pasă de tinerele familii şi de copii! Şi-acum, să nu zici că-s băiet rău, te informez că, începând cu toamna anului 2015, vei colecta mai puţin bani la Administraţia Financiară, căci eu, a mea soţie şi copiii plecăm, băi Statule! Mergem să plătim altora taxe şi impozite!”, răbufnea anul trecut Gabriel Bălan, într-o scrisoare deschisă către Guvern.

Părinţi de gemeni, cei doi erau nemulţumiţi că nu pot intra în posesia indemnizaţiei de creştere a copiilor. Iată că acum lucrurile s-au schimbat în viaţa soţilor Bălan, dar dorinţa de a pleca din România nu a dispărut.

CRISTINA BĂLAN, VOCEA ROMÂNIEI. „Nu am venit la «Vocea României» cu gândul să câştigăm, ci am venit pentru expunere, pentu că soţia mea nu a mai apărut de multă vreme pe sticlă. Am vrut să plecăm de aici şi eram axaţi pe o ţară nordică, unde oricum trebuia să o luăm de la capăt. Nu suntem încă ferm convinşi că am ajuns pe o linie de mijloc şi că nu mai trebuie să plecăm. Vedem cum evoluează lucrurile pentru noi aici. Sunt mulţi care nu ştiau de Cristina şi de Impact. Nu pot să zic că după apariţia de la PRO TV au năvălit fanii pe Cristina. Practic, ea nu exista ca şi vedetă, însă «Vocea» a scos-o la suprafaţă”, a declarat, pentru Click!, Gabriel Bălan, compozitor şi manager al trupei ABCD.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button