ARHIVA B365

Soţul Andreei Marin, după ce le-a fost spartă locuinţa: Hoţii erau înarmaţi cu răngi

„Cred că au venit pentru ceva anume, pentru că este foarte ciudat că nu au luat nimic, deşi aveau de unde să ia bani, bijuterii. Am comandat deja un dispozitiv de detectat microfoane, să vedem dacă au apucat să instaleze vreun soft în interior. În mod normal, trei hoţi care intră într-o casă sigur au venit cu gândul să fure. Ei nu au luat nimic, doar au făcut murdărie. Aveam laptop-ul la vedere, o geantă plină cu bani, nici nu le-au dat importanţă. Cum intrai în casă, dădeai cu ochii de ele. Cine ştie, poate au auzit ceva, poate ceva i-a speriat şi au fugit repede. Dar când au intrat în curte erau aşa liniştiţi, parcă veniseră la plimbare”, a povestit Tuncay Öztürk pentru click.ro.

Casa Andreei Marin a fost spartă de hoţi în noaptea de vineri spre sâmbătă.  Aceștia au furat mai multe bijuterii şi în jur de 1000 de lei. În momentul spargerii, în casă nu se afla nici Andreea Marin și nici soțul ei. DETALII, AICI. 

Totuşi, cei trei hoţi ar fi luat o geantă a Andreei Marin, în care vedeta a spus că ar fi avut 1.000 de lei.

Soţul Andreei Marin a spus că în momentul în care hoţii au dat spargerea nu era nimeni în casă, întrucât el lua cina în oraş, alături de prieteni, iar fosta zână a surprizelor urma să ajungă la aeroport mai târziu, după o călătorie în Turcia.

„Când m-am întors, în jurul orei 23.45, am intrat în casă şi am observat urme de tălpi cu noroi pe podea şi pe scările interioare. M-a pus un pic pe gânduri faptul că poarta era deschisă. Am închis-o şi am urcat la etaj să mă pregătesc să plec la aeroport, să-mi iau soţia. Peste tot era foarte murdar, atunci am înţeles că cineva intrase în casă. Laptopul şi geanta mea cu banii erau încă în locul unde le aşezasem, nu dispăruse nimic din ele”, a mai povestit Tuncay Öztürk.

De asemenea, medicul turc a spus că din imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în casă, cei trei bărbaţi mascaţi păreau foarte calmi. Hoţii erau înarmaţi cu răngi, cu care au deschis uşile.

Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieşte împreună cu soţul său, medicul turc Tuncay Öztürk, şi cu Ana Violeta, fetiţa pe care o are împreună cu Ştefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită şapte ani.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button