Soţia primarului Negoiţă, împinsă de PDL la şefia CNVM

de:
26 mart. 2012
3 Afișari
Soţia primarului Negoiţă, împinsă de PDL la şefia CNVM

Ea are mare şanse să o înlocuiască în funcţie pe Gabriela Anghelache, care deţine funcţia de preşedinte al CNVM din 2001 şi al cărei mandat expiră în octombrie.

Carmen Negoiţă câştigă, lunar, de aproape zece ori mai mult decât primarul Sectorului 3, Liviu Negoiţă, după cum B365.ro a scris aici.

Astăzi la ora 17.00, comisiile de specialitate din Parlament vor audia candidaţii propuşi de partide pentru cele cinci funcţii de conducere din cadrul CNVM. Mandatele preşedintelui, vicepreşedintelui şi a altor trei comisari expiră în octombrie. Partidele politice şi-au împărţit astfel funcţiile: preşedintele şi doi comisari revin PD-L, vicepreşedintele şi un comisar revin PSD. UNPR a renunţat la a mai propune un comisar, în schimb a primit dreptul de a nominaliza preşedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, potrivit deputatului Nicolae Bud.

„PD-L o susţine pentru funcţia de preşedinte pe Carmen Negoiţă, iar pentru cele două poziţii de comisarii îi susţinem pe Gheorge Aldu şi pe Ştefania Ferencz”, a spus deputatul, citat de zf.ro.

Propunerile PSD sunt Dorina Mihăilescu, actual comisar, pentru poziţia de comisar şi senatorul Gheorghe Marcu pentru funcţia de vicepreşedinte al CNVM.

Cookies