Soţia preşedintelui Iohannis, selfie cu elevii, în prima zi de şcoală

de:
14 sept. 2015
0 Afișari
Soţia preşedintelui Iohannis, selfie cu elevii, în prima zi de şcoală

Carmen Iohannis a primit buchete imense de flori. Soția președintelui Iohannis și-a făcut un selfie cu elevii săi, înainte de a intra în clasă, scrie Revista Blogurilor.

Sute de elevi de la Colegiu au participat la festivitatea la care în primul rând a stat Carmen Iohannis, alături de directorul Colegiului, Gabriel Negrea. Prima doamnă a vorbit despre noul an școlar, unul „plin de speranțe”, după cum l-a numit. „Începe un an nou plin de speranțe. Sper să fie un an foarte bun și să ne realizăm toate planurile și să fim bucuroși în continuare. Așa cum bucuria caracterizează tânăra generație, să fim caracterizați în acest an de bucurie”, a spus Carmen Iohannis.

Imediat după festivitate, Carmen Iohannis s-a îndreptat către elevii săi, care au așteptat-o cu brațele deschise și multe flori. Carmen Iohannis și-a luat în brațe elevii, a făcut un selfie cu ei și a spus că ei sunt motivul pentru care a decis să predea în continuare la Sibiu. La rândul lor, elevii spun că sunt onorați să o aibă ca diriginte pe Carmen Iohannis, care le-a fost alături mereu. „La câte responsabilități are, să-și facă timp și pentru noi este o onoare și o mare bucurie. Este o persoană foarte drăguță”, au spus elevele sale. Referitor la selfie-ul pe care Prima Doamnă l-a făcut cu elevii săi, aceștia au spus că: „este o doamnă modernă. Nu este primul și nici nu credem că va fi ultimul”, au spus elevii, scrie libertatea.ro

Cookies