Soţia lui Ekeng, audiată la Poliţie după moartea fotbalistului. Ce scrie pe certificatul de la IML

de:
11 mai 2016
0 Afișari
Soţia lui Ekeng, audiată la Poliţie după moartea fotbalistului. Ce scrie pe certificatul de la IML

Miercuri, soţia fotbalistului Patrick Ekeng a mers la Serviciul Omoruri, de la sediul Poliţiei Capitalei, au declarat surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, femeia s-a prezentat la poliţie „pentru a fi audiată şi alte acte procedurale în dosarul în care este începută urmărirea penală pentru ucidere din culpă.”

CITEŞTE ŞI Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul morții lui Patrick Ekeng

Avocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu şi face o anchetă în cazul decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Potrivit aceloraşi surse, soţia lui Patrick Ekeng va merge miercuri şi la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) pentru a prezenta documente necesare pentru eliberarea certificatului care va cuprinde cauza morţii.

Autopsia lui Patrick Ekeng, FINALIZATĂ de IML: A murit din cauza unei afecţiuni cardiace

Medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia fotbalistului Patrick Ekeng, căzut pe terenul de sport în timpul partidei Dinamo-Viitorul. La investigaţii a asistat şi un medic camerunez. La autopsie au fost descoperite indicii ale unei afecţiuni cardiace care însă nu a fost sesizată în timpul controalelor periodice.

Specialiştii de la INML au finalizat autopsia în cazul lui Patrick Ekeng şi au anunţat că inima fotbalistului prezenta mai multe aspecte patologice:

In legatura cu decesul sportivului Ekeng Patrick , Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici” va informeaza ca in in urma disectiei cordului efectuata 10.05.2015 s-au constatat urmatoarele aspecte patologice:

– cardiomegalie (greutate cord = 570 grame, diensiuni: 14/11,5/7 cm) determinata predominant de hipertrofia ventricului sting si a septului interventricular (grosime maxima 2,4 cm)
– anomalii coronariene multiple:
– bridge-ing intins la nivelul arterei coronare stingi (ramul descendent anterior) si la nivelul arterei coronarei drepte
– hipoplazia ramului circumflex al coronarei stingi
– sechele de endocardita a valvei mitrale cu modificarea evidenta (retractii si induratii) a cuspidei posterioare
Pentru finalizarea autopsiei sunt necesare rezultatele investigatiilor toxicologice (aprox. 2 sapt) si a celor histologice si imunohistologice (aprox 30 zile).
Dr Dumitriu Stefan
Sef Laborator Prosectura.

Cookies