BAZAR

Soţia lui Dorin Cocoş, în Dubai, în timp ce soţul şi fiul ei vitreg se află în puşcărie

Diana Cocoş a avut parte de un an şi jumătate de răsfăţ şi bunăstare. Între timp, omul de afaceri Dorin Cocoş a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Şi fiul lui Dorin Cocoş, Alin, a ajuns în spatele gratiilor.
În tot acest timp, tânăra avocată Diana Cocoş a luat avionul spre Dubai, de unde nu are de gând să se întoarcă prea curând, potrivit click.ro.

Vineri, ora 6.50, aeroportul Otopeni. O tânără şatenă, suplă, frumoasă, îmbrăcată într-o haină gri, cu gluga bine trasă pe ochi, coboară dintr-o limuzină neagră. Şoferul scoate din portbagaj patru trolere enorme şi le duce rând pe rând la ghişeul de check-in. Tânăra îl urmează, cu un mers drept şi hotărât. Nu priveşte înapoi. Din contră, parcă vrea să uite tot ce a lăsat în urmă. E Diana Cocoş (28 de ani), tânăra soţie a lui Dorin Cocoş. Potrivit sursei citate, aceasta s-a aşezat la rând pentru zborul Bucureşti-Dubai.

Avionul de Dubai decolează de pe Aeroportul Henri Coandă şi, odată cu el, părăseşte România şi doamna Cocoş. Aceeaşi oră, altă locaţie. Arestul Poliţiei Capitalei. Dorin Cocoş (54 de ani) e încătuşat de doi agenţi de pază şi urcat în duba Poliţiei.

Omul de afaceri e adus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat într-un nou dosar în care mai sunt cercetaţi fiul său Alin Cocoş, fosta şe­fă DIICOT, Alina Bica, şi fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu. Departe de toate astea, Dia­na ajunge la Istanbul. Are o escală de două ore şi 45 de minute. Bea o cafea în salonul de la Business Class şi-şi verifică mesajele din telefon.

Ora 13.30. Vestea cade ca un fulger în familia lui Co­coş. Omul de afaceri e acuzat de trafic de ­influenţă şi dare de mită, cot la cot cu fiul său, în dosarul care o vizează pe Alina Bica. De parcă acuzaţiile de până acum din Dosarul Microsoft nu-i erau suficiente! Potrivit unui comunicat al DNA, şi Adriean Videanu e cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu. Dacă Dorin Cocoş şi Alina Bica se aflau după gratii încă din octombrie anul trecut, fiul lui Cocoş şi Adriean Videanu au fost reţinuţi joi.

Sâmbătă, ora 7.20. Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Adriean Videanu au primit mandate de arestare pentru 29 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Pentru Diana Cocoş, însă, viitorul sună bine. Conform unor surse apropiate tinerei avocate, ea nu mai are de gând să se întoarcă în România până la eliberarea soţului. Imediat după arestarea acestuia, din octombrie, Diana a mai făcut un drum în Emirate. A mai cărat o parte din lucruri, dar s-a dus să verifice şi lucrările la cele trei blocuri pe care le-ar construi în Dubai soţul ei penal. „Nu vreau să mai stau în ţară, să mă hăituiască toţi, să nu pot ieşi pe stradă. Dacă apar cu un tip, să se spună cine ştie ce despre mine”, s-ar fi confesat tânăra de 28 de ani unei persoane apropiate.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi Diana Roibu, o avocată originară din Chişinău, au devenit soţ şi soţie în septembrie 2013, când au spus „da” la Starea Civilă a sectorului 2 din Bucureşti. Nunta a avut loc la Palatul Snagov şi au participat peste 200 de invitaţi. Diana a devenit doamna Cocoş la trei luni după ce afaceristul a divorţat de Elena Udrea, după o căsnicie de 10 ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button