ȘTIRI

Soţia lui Dan Capatos, audiată în dosarul lui Nelu Iordache

Soția realizatorului tv Dan Capatos, Monica Capatos, a fost audiată azi în procesul în care omul de afaceri Nelu Iordache este acuzat de deturnare de fonduri europene. Monica Capatos a dat explicații în legătură cu un contract pe care l-a avut cu firma Romstrade și plățile făcute de afacerist către firma ei de publicitate, informează Rtv.net.

„Am avut un contract cu Romstrade în mediatizarea firmei pentru proiectul autostrazii Nădlac- Arad. Uniunea Europeană obliga să mediatizeze contractul, cu toţi paşii care se făceau pe măsură ce contractul se desfăşura, toate acestea pentru că se accesau fonduri europene. Am făcut un site, am dat comunicate de presă”, a spus Monica Capatos în faţa instanţei despre contractul pe care l-a avut cu firma lui Nelu Iordache.

Nelu Iordache a fost arestat preventiv în 2 decembrie 2012, în dosarul în care procurorii anticorupţie îl acuză de faptul că, în calitate de administrator al firmei SC Romstrade SRL, ar fi schimbat, fără respectarea prevederilor legale, destinaţia sumei de 25 de milioane de lei, bani încasaţi în vederea proiectării şi execuţiei lucrărilor la primul tronson din autostrada Nădlac – Arad, lucrare finanţată în proporţie de 85 la sută din fondul de coeziune al Uniunii Europene.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button