Soţia lui Codruţ Marta, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

de:
21 iul. 2015
1 Afișari
Soţia lui Codruţ Marta, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare

Trei ani cu suspendare. Atât a primit Andreea Marta în dosarul în care este acuzată de proxenetism. Totodată, ea a fost obligată de insitanță la prestarea a 90 de ore de muncă în folosul comunității, în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti sau Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare.

Decizia luată de instanța Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul București.

Totodată, Andreea Marta a fost achitată pentru infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat, acuzația pe care a avut-o, alături de cea de proxenetism. 

Aceleași sentințe au fost primite și de alți inculpați din dosar, printre care sora Andreei Marta, Maria Magdalena Lungu, dar și de Vasile Panait și Victorina Spînu, achitată și pentru prostituție.

Pe lângă pedepsele cu închisoarea cu suspendare și munca în folosul comunității, instanța a decis confiscarea sumei de câte 10.000 de euro de la Andreea Marta și Maria Magdalena Lungu. 

Potrivit Mediafax, în 24 ianuarie 2013, procurorii DIICOT i-au trimis în judecată pe Andreea Elena Marta, pe sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, pe Victoria Spînu şi pe Vasile Panait, într-un dosar privind obţinerea de beneficii financiare substanţiale din proxenetism şi prostituţie. 

Cookies