ARHIVA B365

Soția bărbatului găsit MORT într-o mașină: Inițial am vrut să-l omor cu medicamente, dar a rezistat

Conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Maria Andreea Pătraşcu şi amantul ei, Alfons Gabriel Arhire, au plănuit crima cu aproximativ o săptămână înainte.

„Cu aproximativ o săptămână înaintea comiterii faptei, am avut o discuţie cu inculpata Pătraşcu Maria Andreea, în care aceasta s-a plâns că soţul său o teroriza cu ideea de a pleca în Marea Britanie, încercând să îi inducă ideea de a-i duce copilul acolo, iar după aceea mai văd ei ce fac. În acest context, în care Andreea se temea pentru viaţa ei şi de perspectiva pierderii copilului, am stabilit de comun acord să îl omorâm pe soţul său”, a declarat Arhire în faţa procurorilor, potrivit romaniatv.net.

Inculpații au recunoscut că au existat mai multe scenarii, femeia declarând că inițial voia să îl ucidă cu somnifere, astfel încât să pară că omul de afaceri s-a sinucis. Pentru că nu a murit, au avut nevoie de un alt plan. 

CITEȘTE ȘI: Moustafa Haj Saleh, bărbatul găsit mort în portbagaj, era administrator al unui hotel de pe litoral

Aceștia au plănuit modul în care aveau să scape de cadavru, cumpărând de la un hipermarket din cartierul Pantelimon bride din plastic şi saci mari de gunoi pentru ambalarea sirianului. Mai mult, femeia a pregătit şi o pereche de cătuşe din metal, pentru eventualitatea în care Haj Saleh Moustafa trebuia imobilizat.

Politistii bucuresteni au fost chemați, la inceputul lunii aprilie, in cartierul Pantelimon, acolo unde cativa muncitori lucrau la refacerea trotuarelor. In momentul in care au vrut sa mute o masina lasata pe marginea drumului, lucratorii de la drumuri au simtit un miros greu.

Au chemat Politia, iar suspiciunile lor s-au adeverit: in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta, era o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane, Moustafa Haj Saleh.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button