ȘTIRI

Șoșoacă îl atacă pe Raed Arafat. ”Nici în Burkina Faso nu este așa”

Șoșoacă îl atacă pe Raed Arafat, comparând cu o "mascaradă" măsurile aplicate de Guvern pentru a limita răspândirea COVID-19 și considerându-l vinovat pe Secretarul de stat.

Recent exclusă din AUR, Șoșoacă îl atacă pe Raed Arafat. Nu îl amenință cu moartea, așa cum a făcut un fan de-al ei, dar îl scoate vinovat pentru măsurile anti-Covid.

Senatoarea spune că medicul Raed Arafat „stă pe un scaun şi atât face” şi ia „măsuri ilogice care nu au la bază nicio dovadă ştiinţifică”.

„Dacă am ajuns în Senatul României, am ajuns ca împreună cu forţa civică din România să putem să învingem o dictatură bolşevico-stalinistă de tip neofascist. Sunt foarte multe acţiuni în instanţă şi plângeri penale împotriva tuturor membrilor al actualului şi fostului Guvern. Sunt acţiuni pentru anularea tuturor restricţiilor”, a spus Şoşoacă, în direct la România TV.

Șoșoacă îl atacă pe Raed Arafat

„Cum e posibil ca oamenii să fie omorâţi cu zile în spitale, iar acest Guvern incompetent şi un simplu ministru secretar de stat care din 2009 nu-l mai mişcă nimeni de acolo, să conducă România? Unde s-a mai auzit? În ce ţară din lumea asta că nici în Burkina Faso un ministru secretar de stat nu conduce ţara. Cum e posibil aşa ceva? Ce fel de diplome are domnul Raed Arafat? Că din 2009 dânsul nu a mai profesat. Stă pe un scaun şi atât face. E inacceptabil”, a spus Şoşoacă despre Raed Arafat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button