Șoșoacă a făcut crucea mare, s-a dus la tribunal și, la întoarcere, i-a ieșit o icoană în drum

26 mart. 2021
188 Afișari
Șoșoacă a făcut crucea mare, s-a dus la tribunal și, la întoarcere, i-a ieșit o icoană în drum

Diana Șoșoacă a primit cadou o icoană, în semn de apreciere după ce a cerut anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase.

Diana Șoșoacă a primit cadou o icoană. Senatoarea Diana Şoşoacă a primit la ieşirea din Tribunalul Constanţa o icoană în semn de mulțumire pentru că a cerut în instanță anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase şi accesul credincioşilor în biserici.

Diana Șoșoacă fost întâmpinată cu o icoană la ieşirea din Tribunalul Constanţa. Cadoul a fost din partea unui reprezentant al bisericii „Sf. Antonie cel Mare” cu prilejul sărbătoarei de Buna Vestire, informează AlephNews.

Diana Șoșoacă a primit cadou o icoană

„Am făcut cerere şi inclusiv în interesul Arhiepiscopiei Tomis cel de intervenţie, dar şi în interes propriu întrucât sunt senator al României,  ales al poporului român şi am obligaţia apărării drepturilor şi libertăţilor tuturor cetăţenilor români.”, a declarat Diana Șoșoacă, avocat și senator.

În cadrul procesului, senatorul a cerut anularea hotărârilor ce interzic slujbele religioase şi accesul credincioşilor la ele.

Diana Șoșoacă a fost trimisă recent la Spitalul de Psihiatrie. Deputatul PNL Pavel Popescu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că este „dezgustat” de tot spectacolul oferit de fosta senatoare  AUR.

Cookies