Șoșoacă a devenit sperietoarea Comisiei Juridice. S-au încuiat cu cheia ca să nu mai intre peste ei

15 apr. 2021
183 Afișari
Șoșoacă a devenit sperietoarea Comisiei Juridice. S-au încuiat cu cheia ca să nu mai intre peste ei

Membrii Comisiei Juridice a Senatului s-au încuiat cu cheia în sala de ședințe, de teamă ca senatoarea Diana Șoșoacă să nu mai intre, din nou, peste ei.

Comisia Juridică a Senatului s-a reunit din nou, ieri, pentru a dezbate, printre altele, și comportamentul Dianei Șoșoacă. Cu o zi înainte, marți, senatoarea făcuse scandal la ușa Comisiei, după ce i s-a atras atenția că masca pe care o poartă nu este una conformă.

Membrii comisiei din Senat au decis să solicite Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, precum și unei structuri din cadrul MApN să verifice dacă masca de plastic a senatoarei Diana Șoșoacă, de la care a pornit tot scandalul, este conformă cu normele sanitare de protecție împotriva Covid-19.

Pentru a evita scandalul care s-a produs marți, membrii comisiei au decis să încuie sala de ședință cu cheia, ca să fie siguri că nu se mai trezesc cu Diana Șoșoacă peste ei.

Scandalul de la audierea Dianei Șoșoacă a pornit după ce președintele comisiei Iulia Scântei i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecție conformă, după ce senatoarea a venit la comisie cu mască din plastic.

Senatoarei i s-a oferit o altă mască, însă nu a vrut să o primească.

Șoșoacă a sunat la 112 pentru că nu a fost primită în sală, după care a forțat ușa comisiei, păzită de doi angajați ai Senatului, și a intrat cu forța în sală.

Aceasta a susținut, conform sursei citate, că „s-a dat ordin” să fie bătută.

 

Cookies