Accident grav pe Şoseaua de Centură a Capitalei. Traficul blocat timp de 2 ore.

de:
07 sept. 2012
0 Afișari
Accident grav pe Şoseaua de Centură a Capitalei. Traficul blocat timp de 2 ore.

Vineri dimineaţa, traficul a fost blocat timp de 2 ore pe Şoseaua de Centură, pe sensul de mers dinspre Tunari spre Otopeni. Mai multe echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri au intervenit rapid la faţa locului, potrivit Realitatea TV. 

Conducătorul unui autoturism a încercat să vireze stânga, spre Pipera, şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma accidentului, autoturismul a fost târât circa 20 de metri. Din cauza forţei impactului, una dintre persoanele aflate în autoturism a fost aruncată din maşină. 

Accidentul a făcut 3 victime, toate din autoturismul care nu a acordat prioritate efectuând virajul la stânga. Dintre persoanele rănite în accident, o femeie a decedat, o persoană este în stare stabilă, iar alta este în stare foarte gravă, având multiple traumatisme la nivelul capului şi membrelor. Intervenţia pentru salvarea ultimei victime a fost cea mai dificilă, echipa de descarcerare străduindu-se timp de o oră pentru a scoate victima dintre fiarele contorsionate. Şoferul autoutilitarei are o stare de sănătate stabilă. 

Cookies