Care sunt cauzele lipsei iluminatului public pe Șoseaua Andronache

de:
02 mart. 2015
0 Afișari
Care sunt cauzele lipsei iluminatului public pe Șoseaua Andronache

Potrivit unul comunicat de presă remis B365.ro, răbdarea locuitorilor sectorului 2 din șoseaua Andronache a ajuns la limită și îl anunță public pe primarul general Sorin Oprescu că, vor organiza demonstrații justificate, pentru a-i atrage atenția asupra gravelor probleme generate de lipsa iluminatului pe aceasta artera importanta de circulație.

Accidentele rutiere, furturile din locuințe și auto pe timpul nopții și insecuritatea generată de întuneric, au creat stare de tensiune în rândul locuitorilor de pe Șoseaua Andronache și riscă să scape de sub control în orice moment.

„Neînțelegerile dintre Primăria Municipiului București și societatea comercială cu care au încheiat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a rețelei electrice din șoseaua Andronache au dus la imposibilitatea realizării recepției finale și implicit la darea în funcțiune a lucrării. Rezultatul incompetenței specialistilor Primariei generale face ca cetățenii care locuiesc pe o șosea importantă din capitala României Secolului XXI să trăiască în întuneric de mai bine de trei luni.

Asaltat de zecile de reclamații ale locuitorilor de pe soseaua Andronache din Sectorul 2, Primarul Neculai Onțanu s-a adresat în scris, în repetate rânduri, Primăriei Municipiului București pentru remedierea problemelor, dar toate solicitările au rămas fără răspuns și fără rezolvare”, explică reprezentanții Primăriei Sector 2.

Având în vedere această situație, edilul sectorului 2 îi cere public Primarului General și Primăriei Municipiului București să intervină de urgență pentru rezolvarea problemelor grave generate de lipsa iluminatului public pe Șoseaua Andronache.

Cookies