Șos. Antiaeriană din București, efecte post-tragedie: treceri de pietoni reflectorizante, vopsite azi-noapte | Furia a continuat, în stradă, pentru a cincea seară consecutiv

18 oct. 2022
1178 afișări
Șos. Antiaeriană din București, efecte post-tragedie: treceri de pietoni reflectorizante, vopsite azi-noapte | Furia a continuat, în stradă, pentru a cincea seară consecutiv

9 treceri de pietoni au fost vopsite azi-noapte pe Șoseaua Antiaeriană cu material reflectorizat pentru a le face vizibile, în încercarea autorităților locale de a da curs cererilor oamenilor care seară de seară ies în stradă să-și strige furia.

Luni seara, zeci de persoane au ieșit din nou în stradă pe șoseaua Antiaeriană din București, pentru a determina autoritățile să iasă din letargie și să amplaseze un semafor, după cel mai trafic accident petrecut în ultimul an, în care un tânăr de 19 ani a murit lovit de mașină.

Deși autoritățile au promis un semafor, lucrurile nu s-au soluționat, astfel că protestatarii anunță că nu vor să renunțe la manifestație și că vor continua să blocheze traficul în zonă.

Potrivit Buletin de București, Comisia de Circulație din Primăria Capitalei ar fi aprobat montarea unui semafor cu buton, la intersecția Antiaeriană cu str. Vasile Cojocaru.

Ce lucrări la treceri de pietoni au fost azi-noapte

Administrația Sectorului 5 anunță, marți dimineața, că toată noaptea a lucrat la retrasarea liniilor trecerilor de pietoni de pe Șoseaua Antiaeriană.

”Marcajul s-a făcut cu material reflectorizant pe 9 treceri de pietoni

Unele dintre treceri vor avea iluminare suplimentară.

Lucrările nocturne vor continua pe această arteră importantă a Municipiului București ”, a fost mesajul postat de Primăria Sectorului 5.

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 19 ani a fost accidentat mortal pe una dintre trecerile multiple de pietoni de pe Sos Antiaeriană, treceri nesemaforizate și nemarcate corespunzător pentru o arteră intens circulată.

Cetățenii din zonă au ieșit în stradă în fiecare seară de la accidentul tragic întrucât strada nu este marcată corespunzător.

Îți mai recomandăm și:

Se montează semafor pe Șoseaua Antiaeriană. Decizia a fost luată de Comisia Tehnică de Circulație în urma protestelor

S-au montat indicatoare pe Șoseaua Antiaeriană, după accidentul în care un tânăr a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni

Revolta de după accidentul din București de pe trecerea de pietoni din Antiaeriană. Voluntarul, primul sosit la băiatul de 19 ani: ”Degeaba s-au făcut zeci de petiții către Primăria Nimănui”

Întrebare deschisă adresată Administrației Străzilor București, după accidentul grav de pe Șos. Antiaeriană: De ce nu sunt semafoare la trecerile de pietoni?

Cookies