ARHIVA B365

Sorina Matei reacționează după ce Elena Udrea a acuzat-o că își primește salariul de la Niro

Sorina Matei a răspuns acuzațiilor formulate de Elena Udrea, pe blogul propriu:

 „Pentru că în această seară, în timp ce mă aflam în emisie, în direct, Elena Udrea a făcut mai multe afirmații grave și neadevărate la adresa mea, am decis să ofer opiniei publice și tuturor oamenilor care mă cunosc următorul răspuns:
– Nu l-am cunoscut, întâlnit, vorbit vreoadată în viața mea cu Nicolae Dumitru, zis Nicu Niro. Nu l-am văzut niciodată. Așa cum nu i-am întâlnit, vorbit, cunoscut vreodată pe ceilalți afaceriști. Părerile mele despre acești oameni, inclusiv acest Niro au fost exprimate, deseori, pe acest blog.
– În emisiune, am prezentat tot, dar absolut tot dosarul Microsoft. Așa este corect. Asta face un jurnalist.
– Nu am firme, nu am acordat niciodată în viața mea consultanță nimănui, trăiesc din salariu, salariul este virat pe card. Așa cum din salariu am trăit și la Jurnalul Național, Antena 1, Antena 3, România TV și B1 TV. Niciodată în viața mea nu am avut vreo legătură cu oamenii de afaceri. Nu-i cunosc. Nu mă interesează.
– Nu sunt, nu am fost, nu voi fi niciodată niciodată ofițer acoperit, agent de influență al niciunui serviciu de informații din România. Cred că toți oamenii puternici din statul român pot verifica destul de ușor. Eu nu am puterea asta. Adevărul e unul singur. Și adevărul este că nu am fost niciodată, nu sunt și nici nu voi fi.
– Îl cunosc pe domnul George Maior de peste 13 ani, de când era membru PSD pentru că eu am fost acreditată, ca reporter, la Jurnalul Național, Antena 1, Antena 3, peste 11 ani la PSD. Așa cum cunosc aproape tot partidul. Pe domnul Maior îl știu un om corect, sincer, echilibrat și de onoare. Am făcut câteva interviuri publice, la RTV și B1 TV cu dânsul, când era director SRI. Așa am aflat că există și un prim adjunct al SRI, pe care l-am văzut, întâmplător, de câteva ori în viața asta.
-Nu am primit niciodată bani de la nimeni, de la niciun om de afaceri sau politician, nu mi s-a oferit bani niciodată din partea nimănui, politician sau afacerist. Dacă va face cineva vreodată asta cu mine, să știe public de pe acum: mă voi duce la Parchet sau DNA. Ca să fie foarte clar!
– Nu lucrez pentru DNA, voi susține cu toate puterile mele de om, de jurnalist și de cetățean lupta anticorupție. Nu voi abandona niciodată. Nu mă impresionează amenințările, acuzațiile pentru că am trecut prin multe: Cătălin Voicu, Mitică Iliescu, Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță. Pentru mine, ca simplu om, nu a fost și nu este ușor să înfrunt asemenea oameni, atunci când nimeni nu a făcut asta în România, eu știind clar că adevărul nu este de partea lor.
Așadar, mizeriile, aberațiile, alegațiile și acuzațiile nu le mai înghit și cred că toată lumea trebuie să răspundă în fața Justiției. Nu mă interesează războaiele Elenei Udrea cu DNA și SRI, în condițiile în care Elena Udrea are la activ multiple cereri de arestare cu acuzații de corupție foarte grave.
Tocmai de aceea am decis să public, în premieră, contractul meu cu B1 TV, pe carte de muncă și drepturi de autor. Este singurul pe care-l am.
Oamenii nu pot fi cumpărați nici en gros, nici en detail, nici la kilogram, nici la pungă sau la sacoșă. Să vă fie clar!”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button