ARHIVA B365

Sorin Roșca Stănescu, exclus din PNL, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare

Alina Gorghiu a precizat că se pune astfel în practică o prevedere statutară a partidului referitoare la membrii care sunt condamnați definitiv în justiție.

Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat, marți, la doi ani și patru luni închisoare cu executare în dosarul Rompetrol.  Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, marţi, în dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Roşca Stănescu la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la doi ani şi opt luni de închisoare, tot cu executare. Senatorul Sorin Roșca Stănescu va trebui să se prezinte astăzi la închisoare. Sorin Roşca Stănescu este acuzat de utilizare a informaţiei privilegiate şi de aderare sau sprijinire sub orice formă a unui grup infracţional organizat, iar Sorin Pantiş, de manipulare a pieţei prin tranzacţii sau ordine de tranzacţionare şi de aderare sau sprijinire sub orice formă a unui grup infracţional organizat.

Crin Antonescu este cel care a propus, in noiembrie 2013, excluderea lui Rosca Stanescu din partid, decizie la care SRS a reactionat spunand ca PNL vrea sa isi pastreze o imagine buna prin aceasta masura.

Fostul senator liberal l-a acuzat pe seful statului ca s-a folosit de „bani negri” in campania electorala din 2004, prin Alianta DA, el facand publice niste documente in acest sens.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button