Sorin Oprescu se pregăteşte de zăpadă

de:
28 oct. 2010
0 Afișari
Sorin Oprescu se pregăteşte de zăpadă

Deşi suntem încă în octombrie, Sorin Oprescu se pregăteşte de deszăpezire. Primarul General a convocat , joi, comandamentul de iarnă. În cadrul întâlnirii, edilul le-a cerut operatorilor de salubritate să înceapă aprovizionarea cu material antiderapant şi să îşi definească programele şi zonele de responsabilitate.

Sorin Oprescu a vrut să se asigure că bazele de deszăpezire permit uşor accesul spre bulevarde, iar utilajele vor fi adaptate şi pentru străzile secundare.

Edilul a solicitat şi o listă cu pantele, rampele, podurile şi pasajele din Capitală, unde trebuie să se intervină cu prioritate în cazul căderilor de zăpadă. În acelaşi timp, Administraţia Străzilor va trebuie să realizeze o situaţie a tuturor străzilor aflate în lucru şi să ceară constructorilor ca până la data de 15 decembrie să închidă şantierele acolo unde este posibil.

Reprezentanţilor RADET şi RATB li s-a cerut să îşi pregătească stocurile de carburanţi. În plus, reprezentanţii RATB vor fi responsabili şi de deszăpezirea staţiilor de autobuz şi a refugiilor de tramvai.

Pentru persoanele fără adăpost au fost pregătite 250 de locuri unde acestea vor putea înnopta şi 11 puncte de distribuţie de ceai şi supă caldă. În plus, Administraţia Spitalelor va încheia un protocol cu Serviciul de Ambulanţă pentru a transporta persoanele fără adăpost la centrele Municipalităţii sau la spital, în cazul în care va fi necesar.

Cookies