Sorin Oprescu se poate interna în spital, pentru o intervenţie chirurgicală

de:
13 nov. 2015
0 Afișari
Sorin Oprescu se poate interna în spital, pentru o intervenţie chirurgicală

Instanţa i-a aprobat edilului suspendat 7 zile de spitalizare. „Am cerut să pot să mă internez pentru o intervenţie chirurgicală. Din punctul meu de vedere medical sunt suficiente 7 zile pentru intervenţia chirurgicală”, a spus Sorin Oprescu, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, precizând însă că nu se va interna imediat, ci va aşteapta 48 de ore să vadă dacă procurorii vor face recurs la decizia Tribunalului. 

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti, unde a depus o solicitare prin care cere permisiunea din partea instantei de a se interna sapte zile in spital, in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale, informeaza Agerpres.

Intrebat daca si el a semnat „ca primarul”, asa cum a fost cazul lui Cristian Popescu-Piedone, Oprescu le-a spus jurnalistilor: „Asa se spune de vreo 250 de ani. Nu. Eu le-am citit”.

Oprescu se afla in prezent in arest la domiciliu, el fiind cercetat de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si constituire de grup infractional organizat.

Potrivit DNA, in perioada 2013 – 2015, un grup bine organizat, la care a aderat si Sorin Oprescu, a infiintat in administratia locala din municipiul Bucuresti un sistem prin care operatorii economici care doreau sa primeasca anumite contracte din partea institutiilor publice aflate in subordinea primarului trebuiau sa remita o parte din profitul brut realizat din executia acelora, cu titlu de mita, unor factori de decizie din institutie.

Pe 5 septembrie, Sorin Oprescu a primit la locuinta sa din Ciolpani suma de 25.000 de euro de la subalternul sau Bogdan Popa, director al Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de coruptie.

Cookies