LA MINE-N CARTIER

Sorin Oprescu: Sala pentru organizarea Campionatelor Europene de gimnastică va fi gata în 2016

„Salutam cu respect munca Federatiei Romane de Gimnastica si, mai ales, succesele tuturor campioanelor noastre, care au ridicat Tricolorul pe podium, in toate colturile lumii, cu o constanta cum nu s-a mai intamplat in alt sport practicat la noi in tara.

Am sprijinit si noi Federatia cu documentele si datele care erau de competenta noastra in sectiunile caietului de calificare. Ceea ce putem garanta este ca vom fi un partener responsabil al Federatiei de Gimnastica si al Ministerului Tineretului si Sportului in acest proiect”, a declarat primarul general Sorin Oprescu înrtr-un comunicat remis B365.ro.

Oprescu a declarat că speră să termine saptamana viitoare procedura de selectie care datorita contestatiilor a ajuns sa dureze putin peste 7 luni.

„Imediat ce va fi desemnat castigatorul, ne vom apuca de treaba. Apoi, asa cum v-am obisnuit (vezi exemplul Arenei Nationale, care a necesitat un ritm rapid de lucru, pentru a putea gazdui Finala UEFA Europa League, angajament asumat de Romania si dus la indeplinire cu succes de Primaria Municipiului Bucuresti), vom intensifica munca in teren si in 2016 vom finaliza sala polivalenta”, a adăugat Oprescu.

CITEȘTE ȘI: România va organiza Campionatele Europene de gimnastică din 2017

Sorin Oprescu a declarat că sala polivalenta va avea toate dotarile necesare pentru desfasurarea unui astfel de campionat in conditii ideale. Mai mult, primarul a declarat că federatiile de specialitate vor lua parte la toate deciziile privind set-up-ul salii si dotarile sportive.

„Credem ca desfasurarea Campionatului European de Gimnastica la Bucuresti va face posibil ca sala polivalenta sa intre rapid in elita salilor internationale, asa cum s-a intamplat si cu stadionul national, care, la nici un an de la finalizare, a gazduit Finala UEFA.

Sunt fericit ca strategia noastra de dezvoltare a infrastructurii sportive de elita da roade si, asa cum spuneam cu ceva timp in urma, plaseaza Bucurestiul acolo unde ii este locul, adica intre marile orase europene. Multumesc Federatiei Romane de Gimnastica si Ministerului Tineretului si Sportului si ii asigur de toata seriozitatea nostra pentru a construi si pune in functiune sala polivalenta, in 2016″, a adăugat primarul Sorin Oprescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button