Sorin Oprescu rămâne internat la Institutul de Diabet

de:
11 oct. 2015
0 Afișari
Sorin Oprescu rămâne internat la Institutul de Diabet

Sorin Oprescu nu a ajuns încă să facă analiza cea mai importantă, care ar fi trebuit să le arate medicilor dacă are sau nu cancer la plămâni. Medicii nu au putut să îi facă această investigaţie la Fundeni pentru că edilul suspendat al Capitalei nu se simţea foarte bine, informează România TV.

Suspect de cancer pulmonar, Sorin Oprescu continuă să fumeze şi în spatele gratiilor

Oprescu a fost transferat la Spitalul Paulescu, unde urmează să fie stabilizat şi abia după aceea va fi dus înapoi la Fundeni, i se va face acea analiză, după care va fi dus înapoi în spatele gratiilor. Nu se ştie însă când va fi realizat acest transfer, cel mai probabil, însă, duminică sau luni. La Fundeni, Sorin Oprescu ar mai trebui să stea cel puţin 48 de ore.

Avocatul lui Oprescu: Starea de sănătate nu este bună. Îi este teamă să nu moară în închisoare 

El a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

Cookies