LA MINE-N CARTIER

Solicitările lui Sorin Oprescu au rămas fără efect: Străzile laterale şi trotuarele au rămas necurăţate

„Nu mai vreau ca spitalele să fie asaltate de oameni care şi-au rupt mâinile sau picioarele pentru că au alunecat pe gheaţă! Vă rog insistent să luaţi măsuri! Aveţi utilaje speciale, folosiţi-le! Trotuarele nu au fost curăţate. De mâine (n.r.miercuri), se vor da amenzi! Toţi agentii economici sau asociaţiile de locatari care nu îşi curăţă trotuarele vor fi sanctionaţi”, a declarat Sorin Oprescu în cadrul comandamentului de iarnă de marţi seară.

În urma verificărilor efectuate în noaptea de marţi spre miercuri, inspectorii Primăriei au constatat că pe arterele secundare şi pe trotuarele de pe bulevardele mari s-a acţionat într-o mică măsură, în ciuda solicitărilor primarului general.

Persoanele fără adăpost din Bucureşti pot primi îngrijiri şi mâncare caldă la cele două centre din Calea Șerban Vodă 164-168, respectiv Complexul de Servicii Socio Medicale al Municipiului Bucureşti. Până acum au fost acazat aici 200 de persoane.

De asemenea, bucurestenii pot beneficia de ceai sau supa calda, in cantinele aflate in subordinea Primariei Capitalei din urmatoarele locatii:

– Sfantul Constantin, nr. 8, sector 1;

– Calea Grivitei, nr. 216, sector 1;

– Agricultori, nr. 44, sector 2;

– Bdul Dacia, nr. 196, sector 2;

– Calea Ferentari, nr. 91, sector 5.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button