Sorin Oprescu, internat la spital pentru operaţie

de:
26 nov. 2015
0 Afișari
Sorin Oprescu, internat la spital pentru operaţie

„Pacientul a fost internat joi, este la noi în spital. Nu putem furniza nicio altă dată despre pacient”, a declarat, pentru MEDIAFAX.RO, dr. Irina Strâmbu, de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Potrivit unor surse judiciare, Sorin Oprescu a anunţat poliţiştii care se ocupă cu supravegherea sa judiciară că a plecat de la domiciliu şi s-a internat. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul. Cererea a fost formulată în condiţiile în care Sorin Oprescu este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu.

În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu va fi verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu, dar nu va avea pază continuă.

Cookies