Sorin Oprescu: În 2020, mergem cu metroul la aeroport

de:
29 mart. 2015
0 Afișari
Sorin Oprescu: În 2020, mergem cu metroul la aeroport

Sorin Oprescu sustine ca pana la urma se va gasi miliardul de euro (aproximativ) pentru lucrarile de constructie a magistralei pana la Aeroportul Otopeni, conform ziare.com.

„O sa gasim. Anii astia nu stau degeaba”, a precizat Oprescu, intrebat intr-o emisiune la Pro TV daca vom avea metrou pana la aeroport in 2020, asa cum cer organizatorii Campionatului European de Fotbal.

„Pantelimon se va termina, Iancului la fel. O sa fie si metrou. Am indraznit sa fac vorbire de legatura intre stradion (Arena Nationala – n.red.) si aeroport. Doamne, ce discutii au fost! In Romania nu ai voie sa visezi (…) „, a declarat edilul.

Sorin Oprescu a mentionat, de asemenea, ca statiile de metrou prevazute in zona Pantelimon ar putea distruge munca municipalitatii, care modernizeaza in prezent infrastructura din cartierul bucurestean.

„N-am nevoie de 11 statii pe Pantelimon. Nu va jucati cu astea, ca eu nu intru cu banii in ceva, ca dupa doi ani sa veniti sa spuneti ‘Spargem tot cu sapatura deschisa'”, a avertizat Oprescu.

Primarul general a vorbit si despre metroul din Drumul Taberei, spunand ca in momentul de fata il preocupa ce se va intampla dupa finalizarea magistralei, mai exact refacerea spatiului verde.

„Pe mine ma preocupa suprafata, trebuie refecuta zona verde, acolo a fost macel”, a conchis Sorin Oprescu.

Cookies