Sorin Alexandrescu, la Poliţie pentru a verifica cum decurge plângerea împotriva lui Ioan Bendei

de:
12 aug. 2013
0 afișări
Sorin Alexandrescu, la Poliţie pentru a verifica cum decurge plângerea împotriva lui Ioan Bendei

Plângerea penală a fost depusă de Sorin Alexandrescu pe 22 iulie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, însă procurorii şi-au declinat competenţa şi au trimis dosarul la Secţia 17 Poliţie. Sorin Alexandrescu a declarat că procurorii au cerut acum ca poliţiştii să le retransmită dosarul, informează Rtv.net.

„Înţeleg că declinarea de competenţă pe care a făcut-o Parchetul acum câteva săptămâni de zile s-a schimbat, astfel că au solicitat retrimiterea adresei şi a dosarului la Parchet”, a spus Sorin Alexandrescu.

Pe 22 iulie 2013, Sorin Alexandrescu a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 împotriva administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei, pe care îl acuză de denunţ calomnios.

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Gheorghiţă Mateuţ, a declarat că este vorba de o plângere penală pentru denunţare calomnioasă, constând în faptul că Ioan Bendei a inserat în plângerea depusă la DNA afirmaţii neadevărate şi a efectuat ‘activităţi provocatoare’, pentru a obţine probe ‘mincinoase’ şi a-l implica pe Sorin Alexandrescu în săvârşirea ‘unei pretinse infracţiuni’

Cookies