BAZAR

Sora Sorinei Matei lucrează la Antena 3. Ce spune Mircea Badea despre ea

Mircea Badea spune că sora Sorinei Matei este o femeie cumsecade care lucrează la Antena 3. „Suneria Matei, sora ta lucrează la Antena3, postul la care ai figurat și tu. Ea chiar e o fată în regulă. Nu merită insultele tale în care practic o incluzi. Mi-e scârbă de tine”, a scris Mircea Badea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu surorile Matei.

Ulterior, Mircea Badea l-a criticat şi pe Vlad Petreanu, precizând că mama lui lucrează la Antena 3. „Nu numai sora Suneriei Matei, dar si mama lui Vlad Petreanu, fost slujbas la Antena3, lucreaza la trustul Intact. Este o doamna admirabila pe care o respect si cu care voi face foarte curand o fotografie.
Pacat ca fiul alege sa spuna hidosenii despre locul pe care mama il gaseste frecventabil si respectabil de mai mult de 15 ani.
Vald Petreanu, mi-e scarba de tine cum imi e de Sorina Matei si de Vasilcoiu!”, a mai scris Mircea Badea pe Facebook.

Sorina Matei a lucrat la Antena 3 ca reporter politic, post pe care l-a părăsit în 2011. După aceea s-a angajat la România TV, iar în prezent este realizatoarea unei emisiuni la B1 TV.

Duminică, o jurnalistă B1 TV a fost lovită de un participant la protestul organizat de Antena 3. Agresorul jurnalistei a fost identificat ulterior şi condus la poliţie pentru audieri. Circulaţia a fost blocată în zona Palatului Cotroceni, de cei 4.000 de protestatari care au venit la mitingul neautorizat, sub numele de „PLIMBARE LA COTROCENI”. Mircea Badea, Mihai Gâdea, Adrian Ursu şi Mircea Diaconu s-au aflat şi ei la „plimbarea” anunţată de postul TV, vedetele Antenei 3 fiind primite cu îmbrăţişări de protestatari, în timp ce jurnaliştii de la alte televiziuni au fost insultaţi şi alungaţi. Mai multe detalii aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button