SONDAJE PSD: Gabriela Firea, candidatul cu prima şansă la Primăria Capitalei

de:
29 feb. 2016
0 Afișari
SONDAJE PSD: Gabriela Firea, candidatul cu prima şansă la Primăria Capitalei

„Doamna Firea este în măsurătorile noastre cu prima şansă. Ca să poată fi candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid naţională să o valideze. Pentru noi, Bucureştiul este foarte important, pentru că avem o şansă să câştigăm după foarte mulţi ani cu un candidat PSD. Avem o şansă să câştigăm Primăria municipiului cu un candidat PSD, nu un candidat independent susţinut de noi. Aceasta este preocuparea preşedintelui partidului şi a BPN, să găsim cea mai bună formulă”, a spus Valeriu Zgonea.

Social-democratul a adăugat că un primar de mare municipiu are nevoie de şase primari de sectoare care să câştige, iar fără „cei şase magnifici din spatele lui” nu va reuşi să învingă.

„Un primar de mare municipiu are nevoie de şase primari de sectoare care să câştige. Sunt într-o echipă. Un primar de mare municipiu fără primari competenţi care să câştige sectoarele are o problemă. Şi atunci eu vă spun că cine anunţă că va candida singur şi-l vedeţi că se prezintă pe la televizor fără să spună cei şase magnifici din spatele său are o problemă. Pentru că, dacă nu ai şase oameni care să tragă în şase sectoare la fel de puternic ca şi tine, ai foarte puţine şanse ca să câştigi”, a spus Valeriu Zgonea.

Cookies