Sondaj CURS: PNL este al treilea partid în București, după PSD și USR PLUS. Salt major al AUR

20 nov. 2021
1512 Afișari
Sondaj CURS: PNL este al treilea partid în București, după PSD și USR PLUS. Salt major al AUR
Sondaj CURS: PNL este al treilea partid în București, după PSD și USR PLUS. Salt major al AUR

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile locale, bucureștenii care ar merge la urne ar vota cu PSD. Un sondaj efectuat de CURS, și citat de știripesurse.ro, arată că PSD are, în București, cei mai mulți votanți dintre toate partidele.

CURS a publicat un sondaj realizat în București în care PSD conduce cu 33%, urmat de USR cu 21%. PNL este al treilea partid, cu 19%. AUR are 10 procente, iar PMP – 5%.

Ierarhia partidelor se păstrează de la alegerile locale de la București de anul trecut, când la Consiliul General al Municipiului București PSD a obținut primul loc cu 32,3%, urmat de USR PLUS cu 26,9% și PNL cu 19,3%. Diferența vizibilă este doar la USR PLUS, care a scăzut de la 26,9% la 21%.

Surpriza o constituie procentele AUR, partid care are acum 10% față de 0,8% la alegerile locale, un salt major datorită discursului de extremă dreapta, anti-vaccinare.

Ce spun bucureștenii de mandatul lui Nicușor Dan

Sondajul CURS arată că majoritatea locuitorilor din Capitală sunt nemulțumiți de primarul general, Nicușor Dan. 56% din bucureșteni apreciează ca proastă activitatea primarului și 14% spun că este foarte proastă, în timp de doar 24% sunt mulțumți de Nicușor Dan.

Sursa: newsbucurești.ro

Sondajul efectuat de CURS a fost realizat între 13 – 17 noiembrie, prin metoda CATI, are o marjă de eroare de +/-3,3% la un nivel de încredere de 95%, iar volumul eşantionului este de 860 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Sursa FOTO, ilustrația articolului: Facebook Ciprian Ciucu, liderul PNL București

Citește și:

Apelul unui primar de Sector adresat viitorului guvern PNL-PSD-UDMR: Nu este despre portofolii, ministere… este despre București. Care este urgența

Cum a votat Bucureștiul în bătălia din PNL pentru guvernarea cu PSD. Primarul Ciprian Ciucu se gândește la demisie

 

 

Cookies