ȘTIRI

SONDAJ ALEGERI PREZIDENŢIALE, TURUL II, după PRIMA DEZBATERE PONTA-IOHANNIS de la Realitatea TV

SONDAJ ALEGERI PREZIDENŢIALE, TURUL II, după PRIMA DEZBATERE PONTA-IOHANNIS:

70% dintre cei care au urmărit dezbaterea dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis de la Realitatea Tv sunt de părere că premierul, câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale, şi-a dominat contracandidatul, care pare că a venit total nepregătit la confruntare. Doar 30% consideră că Iohannis a făcut faţă dialogului.

Sondajul a fost realizat de CSCI în timpul dezbaterii electorale, chestionând telefonic sute de persoane care au urmărit confruntarea, informează Rtv.net.

SONDAJ ALEGERI PREZIDENŢIALE, TURUL II, după PRIMA DEZBATERE PONTA-IOHANNIS:

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acceptat, după repetate invitaţii lansate de Victor Ponta, o dezbatere cu candidatul alianţei PSD-UNPR-PC. Aceasta a avut loc marţi seara, la un post de televiziune.

Dezbaterea Victor Ponta – Klaus Iohannis a fost LIVE TEXT pe B365.ro.

Sondajul a fost realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI) este un proiect al Fundatiei Multimedia, al carei presedinte de onoare este Bogdan Teodorescu, unul dintre strategii de campanie ai lui Victor Ponta la aceste alegeri prezidentiale. Dan Sultanescu, un alt consilier al candidatului PSD, este director executiv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button