ARHIVA B365

SONDAJ ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL DOI, PONTA-IOHANNIS. Cine ar câștiga ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014

SONDAJ ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL DOI, PONTA-IOHANNIS. Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, l-ar învinge pe Klaus Iohannis, susținut de Alianța Creștin Liberală, în turul final de pe 16 noiembrie la o distanţă de 8%, cu un scor de 54% la 46%, potrivit cercetării CSCI, realizată în perioada 11-12 noiembrie, scrie cancan.ro.

SONDAJ ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL DOI, PONTA-IOHANNIS. La capitolul încredere în politicieni, Victor Ponta își menține prima poziție în clasament și se bucură de un nivel de încredere multă şi foarte multă de 44%, în timp ce locul al doilea îi revine lui Klaus Iohannis, cu 38%, cei doi candidaţi fiind urmaţi de Călin Popescu Tăriceanu – 36% şi de Traian Băsescu – 19%.

SONDAJ ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL DOI, PONTA-IOHANNIS. Sondajul a fost realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI) este un proiect al Fundatiei Multimedia, al carei presedinte de onoare este Bogdan Teodorescu, unul dintre strategii de campanie ai lui Victor Ponta la aceste alegeri prezidentiale. Dan Sultanescu, un alt consilier al candidatului PSD, este director executiv.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button