ARHIVA B365

SONDAJ ALEGERI LOCALE 2016: Candidaţii PNL au şanse mici să câştige alegerile din Bucureşti

ALEGERI LOCALE 2016:

În Sectorul 1, PNL speră să recâştige primăria pierdută de Andrei Chiliman. Lupta pentru nominalizare este între Diana Tuşa şi Alexandru Nazare.

„Tradițional, sectorul 1 a fost unul al valorilor de dreapta, nu cred că se va schimba acest lucru. Eu sunt sigură că conducerea PNL va lua cea mai bună decizie”, a declarat pentru Digi24.ro Diana Tușa.

Potrivit sondajului efectuat de PNL, locuitorii din sectorul 1 o preferă pe Diana Tuşa, în defavoarea fostului ministru al transporturilor.

În sectorul 2, liberalii nu stau prea bine. Sondajul arată că actual primar UNPR Neculai Onţanu ar câştiga fără probleme alegerile în faţa candidaţilor liberali, indiferent dacă va fi vorba de Cristian Popescu sau Adrian Neacşu. Niciunul dintre aceştia nu ar obţine mai mult de 32% din voturi.

PNL nu are şanse nici în sectorul 3. Nici fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu, nici ceilalţi candidaţi măsuraţi în sondaj nu ar obţine mai mult de 20%. Trei sferturi dintre locuitorii sectorului l-ar vota tot pe social-democratul Robert Negoiţă.

Pentru sectorul 4, clasamentul candidaţilor PNL este strâns. Marius Rogin ar obţine 34%, Honorius Prigoană – 33%, în timp ce actualul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, ar obţine 32%.

În sectorul 5, cel mai bine cotat canditat PNL este deputatul Ovidiu Raeţchi. Acesta este preferat de 28% dintre alegători, potrivit sondajului.

„Marian Vanghelie, candidat independent, va candida. Cred că dreapta, de data asta, după 15 ani, e favorită în Sectorul 5, pentru că a venit timpul unei schimbări”, este de părere Ovidiu Raețchi.

În sectorul 6 lupta dintre PNL şi PSD este strânsă. Liberalul Răzvan Mironescu ar obţine 20%, în timp ce social-democratul Gabriel Mutu ar avea cu un procent mai mult. Totuşi, preferat pare să fie independentul Ştefan Florescu, potrivit sondajului PNL.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button