BAZAR

Sonata Arctica, în premieră la Bucureşti, cu Trooper, An Theos și Shifting Sands în deschidere

Concertul nordicilor, considerat un afterparty oficial al Metalhead Meeting 2015, va avea loc miercuri, 15 iulie, la Arenele Romane din București, anunţă romanialibera.ro.

Cu nouă albume la activ și turnee alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, Sonata Arctica va cânta în premieră la Arenele Romane, cu Trooper, An Theos și Shifting Sands în deschidere.

Combinând power metalul cu stilurile simfonic și progresiv, Sonata Arctica promite un show de zile mari la București, un adevarat „best of ” al carierei de 20 de ani a trupei. Cei cinci muzicieni, Tony Kakko (voce și clape – liderul trupei), Elias Viljanen, Henrik Klingenberg (chitară), Pasi Kauppinen (chitară bas) și Tommy Portimo (tobe), vor sosi în România de la Viena și vor zbura apoi spre Germania, pentru a susține alte două concerte, dintre cele 21 programate în cadrul turneului din acest an.

Porțile Arenelor Romane se vor deschide pentru public la ora 18:00, la 19:00 va urca pe scenă Shifting Sands, urmată la 19:50 de An Theos și de Trooper, la 20:40.

Show-ul finlandezilor de la Sonata Arctica este programat să înceapă la orele 22:20 și să țină până aproape de miezul nopții.

În sectorul „Acces general”, prețul biletelor va fi de 60 de lei, până pe 14 iulie a.c., iar în ziua concertului, pe 15 iulie a.c., și la intrare vor costa 80 de lei. La „Golden Circle”, biletele vor costa 80 de lei, respectiv 100 de lei, în perioadele mai sus amintite. Biletele rămase la vânzare se pot procura de pe site-ul www.iabilet.ro,din rețeaua iaBilet (Uman, Muzica, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Zebra Pay, Magazinul VGeneration, Magazinele Say Shop), de pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, din rețeaua Eventim și Myticket (Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Cărturești, Humanitas, Sala Palatului).

Copiii sub 10 ani au acces gratuit, dar numai dacă sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă, pentru a înlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button