SONARTE – Chipurile sonatei

de:
26 aug. 2011
0 Afișari
SONARTE - Chipurile sonatei

Concertele Hristu prezinta  in Sala Scoartelor de la Palatul Brancovenesc din Mogosoaia al treilea volet al tripticului sonor „Vara la tara„, ce i-a calauzit pe iubitorii muzicii de calitate din Capitala prin toridele weekend-uri de august, oferindu-le un respiro elevat in racoroasele saloane, cerdacuri si gradini ale fostei resedinte princiare a familiilor Brancoveanu si Bibescu.

Cel din urma concert al ciclului „Vara la tara” este sugestiv intitulat SONARTE – Chipurile sonatei si cuprinde trei compozitii pentru pian semnate Mozart, Chopin si Skriabin, oferite publicului in versiunea Georgiana Fodor, 2011.

Castigatoare a Premiului II la primul Concurs national de pian „Dinu Lipatti”, Bucuresti, 2010, Georgiana Fodor ne va prezenta la Palatul Brancovenesc repertoriul pe care l-a pregatit pentru Concursul de pian din cadrul editiei a 20-a a Festivalului International George Enescu, confruntare artistica ce va incepe peste doar cateva zile. Ii dorim mult succes si ii uram sa-si adjudece unul dintre marile premii, iar ascultatorilor prezenti in Sala Scoartelor le garantam o seara cu bucurii muzicale speciale.

Episodul final al serialului „Vara la tara” va debuta cu un Mic recital Chopin oferit de un tanar aspirant la cararile gloriei interpretativ-muzicale, Antonio Gavrila, laureat cu Premiul I la recent incheiatului concurs national Pro Piano.

In finalul serii cerdacul Palatului Brancovenesc gazduieste de-acum obisnuita si mult-asteptata degustare de vinuri oferite de Sponsorul „Domeniile Ostrov„. Le vom savura in compania Georgianei Fodor si a lui Antonio Gavrila, a prietenilor bucuresteni ai artistilor, a oaspetilor si a jurnalistilor.

Concertul SONARTE – Chipurile sonatei are si un scop filantropic, publicul fiind invitat sa doneze bani pentru realizarea unui album CD de promovare continand selectiuni din inregistrarile realizate la cele trei concerte „Vara la tara”, album ce va fi lansat in Piata Festivalului George Enescu. Donatorii generosi vor primi in dar exemplare ale albumului, cu autografele artistilor.

Cookies