Son of Kick Live

de:
16 sept. 2011
0 Afișari
Son of Kick Live

Son Of Kick deschide la Bucuresti scoala de corectie pentru muzica cu bass, impreuna cu Dubsidia, Charlie Dundeen si Blacktee.

Ultimul single al lui Son Of Kick, “Playing the Villain, este pur si simplu definitiv! Liniile de bass atat de ample si agresive ii contureaza reputatia de DJ si producator care nu se sfieste sa dezlantuie o parada de beat-uri puternice in piesele sau remixurile sale.

Stabilit in Londra, lui Son Of Kick ii umbla vorba de la Berlin la Brooklyn – fenomen deloc neobisnuit pentru acest artist care isi incadreaza muzica in “valchstep”, psychostep, “barefoot” si dubstep. Semnandu-se “BASS B*TCH!” pe twitter, nu e o surpriza nici ca are niste videoclipuri nebunesti marca Nicolas André sau Matt Devine in care parca isi ilustreaza predispozitia acuta catre sound-ul pe cat de puternic, pe atat de cuceritor al dubstep-ului cu toate nuantele pe care le confera el.

Acest copil rasfatat al bass-ului vine la Bucuresti , unde isi va desfasura un set cu semnatura care l-a facut celebru prin lumea larga. Productii proprii gen “Playing the Villain”, “Guacha”, “Revolution B” sau chiar varianta sa de la “Pop Ya Cork” (Stanton Warriors) sunt doar cateva exemple prin care Son Of Kick aresteaza dubstep-ul si il va descatusa sa alerge liber prin Atelier.

Spaniolul care reprezinta DJ-set-ul Dubsidia la Bucuresti vine sa exemplifice muzica de club care patrunde in iPod-uri si MP3-playere. Producatori de dubstep, electro si drum and bass, pentru Dubsidia este prima vizita in Romania si urmeaza sa testeze efectul latin asupra muzicii cu bass.

Blacktee a inceput sa produca muzica in 2008 influentat in principal de curentul UK Funky. Acum se inscrie in randurile pionerilor de muzica experimentala cu bass din Romania si va sustine un gig in deschidere, alaturi de Dubsidia.

Charlie Dundeen penduleaza intre a fi DJ, producator si gazda propriei sale emisiuni de radio, iar in spatele pupitrului s-a aflat inca din 2007. Plimbarile printre reggae, funk, electro si scurtele opriri in disco traverseaza serile perfecte de dans si vibe pozitiv.

Un eveniment Atelierul de Productie si Wobble Project.

Intrare: 20 lei

Cookies