ARHIVA B365

Șomerii bucureşteni au la dispoziţie 737 locuri de muncă, în următoarele zile

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 279 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe sunt de operator-confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje şi materiale sintetice (89), lucrător comercial (37), vânzător (18), confecţioner îmbrăcăminte, după comandă (14) şi sudor (10), scrie rtv.net.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 184 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări (70), mercantizor (50), agent servicii client (28), broker imobiliar (10) şi calculator preţ cost (6).

Un număr de 203 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află 137 de analist servicii client, 12 de programator, şapte de modelier confecţii şi trei de director restaurant.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 71 de posturi libere, între care 55 de manipulant mărfuri. Mai sunt vacante şase posturi de femeie de serviciu tot atâtea de călcătoreasă lenjerie.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 737 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button