Soluţiile primarului Sectorului 2 pentru ca bucureştenii să aibă căldură şi apă caldă iarna viitoare

10 apr. 2021
212 Afișari
Soluţiile primarului Sectorului 2 pentru ca bucureştenii să aibă căldură şi apă caldă iarna viitoare

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, scrie, vineri, pe Facebook, că după încă o avarie şi alte două săptămâni de chinuri pentru Sectorul 2, a fost la Elcen să vadă ce se face pentru ca iarna trecută  să nu se mai repete și oamenii să aibă căldură şi apă caldă.

Căldură şi apă caldă pentru bucureșteni. Reparaţii capitale pe traseele care duc agentul termic în Colentina şi Pantelimon, repornirea CET Titan şi o analiză cu cele mai afectate locaţii, pe baza căreia să se caute soluţii punctuale, sunt doar o parte dintre soluţiile discutate de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu,cu reprezentanţii Elcen.

 

„Oamenii din cartierele de la limita reţelei, fiind cei mai îndepărtaţi de un CET funcţional, mai mult nu au avut căldură iarna asta decât au avut”, spune Mihaiu.

Soluții pentru căldură şi apă caldă

Primarul spune că există soluţii, astfel încât bucureştenii din Sectorul 2 să aibă, iarna viitoare, căldură şi apă caldă.

„Reparaţii capitale cu prioritate pe traseele care duc agentul termic în Colentina şi Pantelimon, repornirea CET Titan cu cazane de mare capacitate şi astfel să se mai ia presiunea de pe sistem, o analiză de detaliu cu cele mai afectate locaţii, până la nivel de bloc, pe baza căreia să se caute soluţii punctuale până când modernizarea reţelei va fi suficient de avansată încât să asigure pentru toată lumea condiţii decente” – sunt soluţiile discutate de Radu Mihaiu cu reprezentanţii Elcen.

Potrivit acestuia, toţi aceşti paşi sunt vitali în pregătirea următorului sezon rece şi e nevoie să fie făcuţi cât mai rapid.

Cookies