Soluții interioare moderne pentru confort și siguranță la trecerea între nivele

de:
03 oct. 2018
22 Afișari
Soluții interioare moderne pentru confort și siguranță la trecerea între nivele

Dippanels.ro, proiectant de scări și balustrada lemn, vine înaintea publicului interesat de soluții ce vizează opțiuni originale, ce oferăposibilitatea de personalizare în funcție de fiecare spațiu. Specialiștii ce alcătuiesc această echipă îi întâmpină pe cei interesați cu recomandări și explicații care să îi ajute în a lua o decizie inspirată vizavi de alegerea unei balustrade, completând astfel un ambiant interior plăcut. 

Balustrada din lemn – ce o recomandă și de ce este o opțiune de actualitate

Din marea de variante privind balustrada, cea reprezentantă de lemn pare să capteze interesul unui public tot mai des. Se întâmplă în parte datorită faptului că se pune tot mai mult accent pe naturalețe, însă este vorba și despre excelența cu care conturează aspectul interior al locuințelor, respectiv a spațiilor ce le au în dotare.

De ce o balustrada lemn? Este întrebarea firească pe care oricine ar trebui să și-o adreseze. Ei bine, lista lungă de calități ce îi sunt specifice este cea care o recomandă. Pe dippanels.ro aceasta se remarcă printr-o bogăție de esente si tipuri. Constituie fără doar și poate o alegere de top, mai ales în rândul celor care caută să alcătuiască un ambient aparte, ce denotă calitate și confort. 

Având ca materiale de bază stejarul, respectiv fagul, balustrada din lemn oferă o manevrabilitate simplă și un efect de excepție la nivelul scărilor. Contează ca finisajul ales să fie însă în concordanță cu stilul ambiental pe care mizează restul construcției.

În ceea ce privește gama de produse propusă de Dippanels.ro, aceasta vizează două mari categorii – mâna curentă din lemn U și balustrada din lemn masiv Line. 

Mâna curentă din lemn Ua fost special gândită pentru a se plia pe balustrade metalice si de sticla. Aceasta este ideală pentru spațiile care necesită conturarea finală a simplității. Se remarcă prin faptul că etalează eleganța cu care se îmbină metalul cu lemnul, creând o armonie de efect. 

Mulți sunt interesați să beneficieze de scări din cele mai performante și moderne. În acest sens, devin opțiunea preferată a acestui public scările care prezintă posibilitatea de a modela totul în forme deosebite. 

În schimb, balustrada din lemn masiv Line se deosebește prin designul unic ce o caracterizează. Aceasta reușește să capteze totalitatea elementelor care oferă o imagine finală de excepție. Dintre acestea, sunt de menționat cele două tipuri de balustri – de capat și intermediari, precum și lisa inferioară. Nu în cele din urmă un atu al acestui stil este reprezentat de mâna curentă Smart Cover. 

La ce se referă conceptul Smart Cover? Datorită acestuia, implementat de specialiștii Dippanels.ro, procesul de montaj este unul mult mai lejer și eficient. Nu se mai pune problema întreruperilor inestetice, cauzate de găurile necesare la montarea balustradei. 

Nimeni nu ar trebui să piardă din vedere faptul că, la fel de importante ca scările sunt și elementele ce alcătuiesc balustrada. În fapt aceasta din urmă este cea care determină aspectul final.

Referitor la propunerea celor de la Dippanels.ro vizavi de mâna curentă U, aceasta prezintă un design nordic, minimalist. Este deosebită prin faptul că prezintă fie lamele continue, fie elemente îmbinate elegant cu ajutorul tehnologiei Finger Joint’s. 

Materialul de bază utilizat în realizarea balustradei este lemnul masiv – de stejar sau fag, în culorile lor specifice. Nuanțele finale, mai închise sau mai deschise, sunt însă obținute cu ajutorul uleiurilor speciale cu care sunt tratate elementele. 

Opțiunile de personalizare a unei balustrade din lemn pot fi vizualizate direct pe site-ul menționat. Pentru ca produsul final să se plieze perfect spațiului destinat și să completeze scările și implicit decorul întreg așa cum se dorește, fiecare trebuie să stabilească o serie de aspecte, să menționeze în mod cert preferințele în materie de aspect și specia de lemn, să cunoască dimensiunile exacte ale balustradei de realizat (lățime, înălțime și lungime), alături de dimensiunile de debitare. 

Înainte de plasarea comenzii cu elementele dorite, trebuie selectata și specificata și cantitatea necesară de produse, fiind afișat totodată și costul acestora. 

Cookies