Soluții de programe cu rating mare pentru Crăciun și Revelion. Le dau pe toate, că vreau să plec și eu acasă

12 dec. 2021
406 Afișari
Soluții de programe cu rating mare pentru Crăciun și Revelion. Le dau pe toate, că vreau să plec și eu acasă
Liviu Mihaiu, contributor B365.ro: Soluții de programe cu rating mare pentru Crăciun și Revelion. Le dau pe toate, că vreau să plec și eu acasă

Românul s-a născut poet, dar, când "e mai mulți”, românilor care și când se uită împreună, le place circul. Și Carnavalurile. Și Târgurile. Și, mai ales, Înmormântările. Chiar și mai ales la televizor, în fața căruia petrece zilnic cel puțin șase ore pe cap de vită “informată”. Unde Elodia a fost cea mai populară anchetă criminalistică a ultimilor 35 de ani, după cea a împușcării dictatorului și sinistrei. 

Avem cel puțin un fost premier care s-a dat la propriu în tiribomba cu lanțuri. Avem noi vedete pentru târgurile de carte, ca Nuțu. Cea mai mare treabă acum în țara noastră, după performanța din  videochatul mondial, este să ai Rating (aka vizualizări. aka trafic). Căci, dacă ai rating, devii influencer cu mușchi și câteva  zeci de mii de euro pe lună. Ca Dorian Popa. Sau ca Shelly – Andrei Șelaru, nu ca Shelley- mare poet romantic englez sau Schiller – cel mai mare dramaturg clasic german,  care n-au pic de rating. 

Așa că, văzând-o eu la Realitatea TV pe marea divă Anamaria Prodan, recent divorțată și autoarea unei cărți foarte scumpe pe nume „Da, sunt cea mai bună”, într-un profund dialog cu fiica patronului postului, fost condamnat la închisoare cu executare, m-am gândit să mai propun corbilor TV câteva programe specifice sfintelor sărbători:

  1. Digi  – o discuție CTP cu Nuțu Cămătaru. 
  2. Prodanca la Realitatea Tv cu fiica patronului, realizatoarea Alexandra
Soluții de programe cu rating mare pentru Crăciun și Revelion. Le dau pe toate, că vreau să plec și eu acasă
„Anamaria Prodan în dialog profund cu fiica patronului postului…”

3.TVR1 – Marele jucător și spaima loteriei, Stelian Ogică, față-n față cu guvernatorul Mugur Isărescu, în prezența leilor domnului nostru Nuțu Cămătaru.

  1. Antena 3 – să dezgroape în direct ultimii doi cântăreți de muzică populară decedați.
  2. La RTV să se deruleze, live și breaking news, un șou de tip big brother cu o bătălie dintre pensionarii psd cu tineretul userist care le aruncă hârtii verzi de un leu.
  1. La Antena 1, la „Acces Di(n)rect”, întâlnirea exclusivă a triunghiului amoros încă nemediat zodiacal și numerologic, Liviu Dragnea, Irinuca și amantul său secret, întreținut, desigur, din banii copiiilor din județul Teleorman
  2. La OTV – într-o zi, o singură zi de emisie, după care să se desființeze la loc, „Sex in trei cu bandă pe ochi” în elicopterul personal al lui Dan Diaconescu : Cu Tolea Ciumac, Magda Ciumac, fosta soție, și Dan Diaconescu care să transmită  continuu altceva din tomberonul în care este aruncat de Tolea. După sex.

Și toot așa…

Nota B365.ro: Și tooot așa a mai scris Liviu despre:

Cookies